En pendlares dagbok, del 2987

Ännu ett utdrag ut en pendlares dagbok…
Påminn mig om att vid nästa tillfälle jag pratar med telefonguden måste jag be honom om att upplysa mannen till vänster om mig, som nu talat i sin telefon från Södertälje till Strängnäs och fortfarande, att personen i andra änden befinner sig i just andra änden av hans mikrofon och att det således inte finns något behov av att försöka nå honom utan denna mikrofon.

 

3 mars 2014

Om Sara

Sedan december 2004 har tågresorna varit en stor del av livet Många har kommit och gått, fina vänner bestått. Som privatperson gör jag betraktelser som jag nedtecknar här
Det här inlägget postades i telefonguden. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.