En pendlares dagbok, del 6210

Kära dagbok, påminn mig att vid nästa samtal med elguden, be honom skapa något bättre kablar, på många platser i Södermanland. Idag har det resulterat i att jag inte bara två utan tre gånger fått beskåda vårgrönskan i härad! Den är fin men min altan är finare… det fina i min kråksång att nu när vi vänder tillbaka till Strängnäs så finns det ingen plan. Inga bussar och av förklarliga skäl inga tåg… så även bussguden bör tillbes med kraft vid nästa bönestund. Undrar om systemet är öppet?

 

9 maj 2018

Om Sara

Sedan december 2004 har tågresorna varit en stor del av livet Många har kommit och gått, fina vänner bestått. Som privatperson gör jag betraktelser som jag nedtecknar här
Det här inlägget postades i Bussguden, Elguden. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.