En medresenärs dagbok

Blev inbjuden som gästbloggare här och delar med mig av dagens historia.

Ibland möter man människor som förvånar trots att man pendlat i 20 år. Som kvinnan som slog ner sina väskor och sin rumpa på stolen bredvid min. För att minuten senare slå en knut på sin påse och hänga den på kroken bredvid mig så att den hamnade mitt framför mitt ansikte. Då jag påtalade detta fräser hon till svar ”Och jag gillar inte att du har tagit av dig skorna” och blänger på mina fötter som dagen till ära kläs av rockade sockor. Hon lade upp sin påse på hyllan och jag tog på mig skorna.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.