En pendlare dagbok, del 9001

Äntligen är den nya säsongen igång!

Efter en sommar av skön värme och många byten har sensommaren gjort sitt inträde och lp skivorna under armarna sitt utträde.

I samband med detta inväntar vi med spänning på det direktåg och de i övrigt nya tågen som ska börja trafikera vår sträcka. Vi är som förstagluttarna i förväntansnivå.

In rullar detta tåg med något för alla. En stabil framdrift, värme för de som fryser och närhet till naturen för fjällräventypen.

Välkommen till tåget

Utöver detta har vi idag en flock damer som antagligen startat en verksamhet tillsammans, de ska nu på kurs. Vi andra vet vem som betalat interneträkningen för butiken, hur man bör fakturera och även vems man som stöttar mest.

De går även igenom placering på kassaapparater och diskar, instagramkonton och allt annat som måste finnas i moderna företag. Precis som hur viktigt det är med före- och efterbilder. Efterhand kryper det fram att de ska ha en salong för manikyr och pedikyr för äldre.

Just nu tittar de på ett klipp med Super Maria i 8 bitars musik och skrattar högt till vad som nu må visas på skärmen. Gissar att det inte är Mario eller Toad, de brukar inte framkalla skratt i denna volym.

Härligt att semestern är över och man kan börja leva på tåget igen.

Om Sara

Sedan december 2004 har tågresorna varit en stor del av livet Många har kommit och gått, fina vänner bestått. Som privatperson gör jag betraktelser som jag nedtecknar här
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.